INSCRIPCIONS

Ja pots descarregar-te les nostres inscripcions per les diferents activitats per la temporada 23/24!

multiesports

bàsquet social

ADA - Gimnàs

EXPLICACIÓ DE COM POTS EMPLENAR LA INSCRIPCIÓ​

Aquestes inscripcions estan preparades perquè es puguin emplenar de forma totalment digital, per, d’aquesta manera, fer un estalvi de paper. Ho pots fer tant des d’un ordinador o des del telèfon mòbil. A continuació us deixem una explicació del procediment que s’ha de seguir.

Emplenar la inscripció a través d'un Dispositiu Mòbil:

Primer de tot, per emplenar la inscripció a través del nostre dispositiu mòbil, necessitarem una aplicació d’emplenament de PDF. 

Per l’explicació utilitzarem l’Aplicació: “Adobe Fill & Sign”, ja que es tracta d’una opció gratuïta i molt senzilla d’usar.

Pots descarregar aquesta aplicació del Google Play Store si ets usuari d’Android o fer-ho a través del App Store si ets usuari d’Apple.

Un cop descarregada, l’obrim i fem clic a la icona d’importar un nou document.

Veureu el text de: “Select a form to fill out” que vol dir “Selecciona un formulari per emplenar”.

Llavors, pressionarem sobre l’opció de “From PDF File” que vol dir “A través d’un arxiu PDF” i procedirem a buscar l’arxiu PDF de la inscripció en el nostre dispositiu mòbil, que hem d’haver descarregat prèviament a través d’aquest web.

 

Llavors per emplenar el formulari només ens caldrà fer clic sobre la pantalla i apareixerà un quadrat de text que podrem situar lliurement dins del document.

Si mantenim pressionada la pantalla, apareixerà una lupa que ens servirà per poder tenir més precisió d’on posem el quadrat de text.

Podem ajustar-ne la mida de la tipografia a través dels dos botons (les dues lletres “A”) que apareixen en el requadre negre.

 

Per emplenar els camps que requereixin fer-hi un tic o una X seguirem el mateix procediment: 

Fem un clic sobre la pantalla i llavors premem sobre la icona dels 3 punts, automàticament se’ns canviarà el menú i podrem afegir un caràcter de confirmació. Per tornar a posar el mode de text tan sols haurem de tornar a prémer el nou botó que ens apareix en el lloc dels 3 punts.

També en podràs modificar la mida d’aquest element, fent-lo més petit o més gran amb els dos botons que comentàvem a l’apartat anterior.

Finalment per firmar amb aquesta aplicació, ens hem de dirigir a la icona de la ploma que trobarem a dalt de tot de la pantalla. Se’ns desplegarà un menú a on hem de prémer sobre el text: “Create Signature” que vol dir “Crear una firma”.

Llavors en el quadrat que se’ns desplega podrem dibuixar la nostra firma, i tan sols haurem de prémer a “Done” (fet) quan acabem! Si per algun motiu volem esborrar la firma, només caldrà que premem a “Clear” (Esborrar).

Un cop fet això, ja haurem creat la nostra firma i la podrem enganxar a tots els apartats a on faci falta en el nostre document. Per fer això tan sols ens haurem de dirigir de nou a la icona de la ploma I prémer sobre el dibuix en petit de la firma que hem creat en el pas anterior.

Llavors la podrem moure per la pantalla i modificar-ne la mida per fer-la encaixar en el camp corresponent.