Contacte amb nosaltres!

Contacte

Formulàri de Contacte
Política de Privacitat
Informació bàsica sobre la Protecció de Dades:

aefornells.cat t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis emplenat el present formulari seran tractats per Agrupació Esportiva Fornells amb NIF: G17789314, domicili fiscal: Carrer Vicens Vives, nº 1; codi Postal: 17458; localitat: Fornells de la Selva; província: Girona com a responsable d’aquesta web.

Finalitat: La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per a establir contacte i enviar informació i promocions per a atendre la teva sol·licitud.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat.

Destinataris: Aquest lloc web es troba protegit per Google reCAPTCHA i s’apliquen la Política de Privacitat i els Termes de Servei de Google.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió de les dades en administració@aefornells.cat.

Informació Addicional:
Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades en la nostra pàgina web: www.aefornells.cat , així com consultar la nostra política de privacitat.

A on ens podràs trobar?

Ens podràs trobar a:

Pavelló el Molí

Carrer del Riu, 20

17458, a Fornells de la Selva

També fem activitats a:

Pavelló Poliesportiu (Pavelló Vell)

Carrer Nou, 5

17458, a Fornells de la Selva,