ada

Activitats Dirigides a Adults

informació:

Descripció de les sessions:

SPINNING: Sessió d’entrenament que combina força i resistència seguint el ritme de la música en una bicicleta estàtica, cremaràs prop de 600KcaI per sessió tonificant la musculatura de tren inferior i reforçant el sistema cardiovascular i respiratori.

PILATES: Tècnica d’entrenament connectant i equilibrant la respiració amb exercicis de tonificació i estiraments de tot el cos. Millorarà el teu to muscular i elasticitat aconseguint evitar lesions i millorar la teva postura corporal El treball de tota la zona “centre” del nostre cos equilibra la musculatura abdominal i zona baixa de l’esquena aconseguint una esquena sana en l’àmbit dorsal i lumbar En les sessions de Burn Pilates afegim més dinàmica a la sessió variant els exercicis de nivell 1 a nivell 3 per aconseguir també més combustió calòrica i finalitzem la sessió amb 10 min d’estiraments afavorint el treball d’elasticitat i la recuperació muscular.

BODY MIND: La sessió que et farà sentir l’energia en perfecta harmonia cos-ment a qualsevol nivell. Sentiràs el control i l’essència del loga, la tècnica i control del Pilates, la mecànica de treball d’esquena amb el mètode Feldenkrais i la calma del Tai-Chi. Tot plegat en una sola sessió precoreografiada amb música molt fàcil de seguir. Podràs notar els seus beneficis des de la primera classe. Un viatge que t’enganxarà.

SALSA: Desconnecta i passa-t’ho pipa amb una activitat cardiovascular a ritme de passos de ball llatins. Coreografies amb passos senzills i fàcils de coordinar que et faran cremar calories, tonificar i treballar i millorar la coordinació passant una estona divertida i molt efectiva.

DANSA AFRICANA: Gaudeix dels ritmes energètics de l’Oest Africà experimentant la seva varietat i aprendràs a moure’t sentint la percussió, alliberant tensions, despertant el teu cos i buscant la connexió enèrgica dels elements naturals: terra, aigua, aire i foc.

STRONG WORKOUT: Entrenament de força/resistència treballant amb pes tots els grups musculars del teu cos de manera intensa i dinàmica. Treball amb barres i amb discs de pes que combinat amb exercicis de tren inferior i superior seran garantia d’una òptima condició física definint la teva musculatura sense càrrega aeròbica però amb alta combustió de greixos. Trobaràs aquesta sessió de tant en tant en els nostres horaris
GAC: En aquesta sessió enfocarem tots els exercicis en la tonificació de 3 grups musculars: glutis, abdominals i cames. Les sessions de GAC poden tenir o no part de la sessió amb treball cardiovascular per a fer-ho més variat.

HIIT (Highintensity interval training): Entrenament intervàl·lic on es combinen en períodes curts de temps exercicis d’alta intensitat amb períodes també curts de recuperació o exercici suau. Si el que busques és gran combustió calòrica per baixar de pes i aconseguir to muscular en poc temps aquesta és la teva sessió. Trobaràs aquesta sessió de tant en tant en els nostres horaris.

IOGA: Deixa que tot s’aturi en una sessió de Ioga dinàmic on podràs estar per tu, concentrar-te en tu, connectant cos, respiració i ment a través d’asanes (postures) que t’ajudaran a trobar l’equilibri físic Sessió pensada per allunyar d’estrès de la teva vida i dedicar una estona del teu dia per cuidar-te.

TBC (Total Body Conditioning): Sessió que combina activitat cardiovascular amb resistència amb materials molt variats buscant el màxim rendiment muscular amb poc pes i repeticions combinades amb més d’un grup muscular a l’hora. Si el que necessites és baixar de pes i consolidar to muscular no dubtis en provar-la.

FITBALL STRETCH: La Fitball és una pilota molt gran que ens permet treballar en moltes posicions tots els grups musculars de l’os. La finalitat d’aquesta sessió és que tota la musculatura entri en calor per augmentar l’efectivitat dels estiraments que també practicarem en aquesta sessió. És un bon complement si necessites augmentar la mobilitat, funcionalitat i elasticitat del teu cos.

STRETCHING: Afegirem de tant en tant aquesta sessió als nostres horaris els dissabtes per aconseguir un equilibri muscular òptim que augmenti la mobilitat del nostre cos, corregir males postures i ampliar reconegut articular Per a fer-ho practicarem 6 diferents tipus d’estiraments: estàtics, dinàmica, actius, passius, balístics i amb la tècnica FNP (Facilitació Neuromuscular Propioceptiva)

DANCE STEP / G&A: Aprendràs de mica en mica a coordinar i memoritzar coreografies amb l’step mentre cremem calories ballant!!! Acabarem la sessió sempre fent alguns exercicis de gluti i abdominals. Se’t farà curta aquesta sessió!!

X-TRAINING: Entrenament molt variat i en diferents intensitats per treballar la musculatura de manera funcional i aïllada. És una sessió molt global en la que no sempre hi afegiren activitat cardiovascular i treballaren sempre amb una mica més de pes que en un TBC per aconseguir un to muscular més definit. És una sessió d’entrenament funcional de tot el cos.

CORRECCIÓ POSTURAL, TALLERS D’ESQUENA SANA, ROLLER FOAM: Quan trobis en
els nostres horaris conceptes com aquests, serà un bon moment per aprendre amb diferents tècniques com descarregar zones tensionals de la nostra esquena, detectar punts gatell o gallet (punts de dolor de bandes musculars que irradien dolor a altres zones). Treballaren la nostra esquena a un altre ritme i nivell de consciència. Ho podràs trobar com a sessió única o combinada al mal d’alguna altra sessió Aprofita per fer-ne alguna de tant en tant i “reprogramar-te”.

Contacte:

Segueix-nos al nostre instagram: